Retourneren & Annuleringsbeleid

Retourneren

Online programma's


Ik hanteer een terugbetalingsbeleid waarbij je dient te bewijzen dat je het volledige programma hebt doorlopen en al het vereiste werk hebt voltooid. Daarnaast dien je een aantal vragen te beantwoorden die na je verzoek tot terugbetaling gesteld zullen worden, waarmee je kunt bewijzen dat je de cursus volledig hebt gevolgd.

Als je achteraf besluit dat jouw aankoop niet de juiste beslissing is geweest voor jou of jouw bedrijf, stuur dan binnen 60 dagen na inschrijving een e-mail naar info@eurshanie.com. Je dient bij jouw verzoek tot terugbetaling al het vereiste werkt (genoemd onder Artikel 5.8) toe te voegen als bijlage. Als je een verzoek tot terugbetaling indient en het vereiste werk niet voor de 60e dag na inschrijving indient, zal de terugbetaling niet worden toegekend.

Vanwege de digitale aard van het programma, zullen alle terugbetalingen na 60 dagen van inschrijving worden geweigerd. 

Een voorbeeld van een situatie waarin ik geen geld retourneer is als iemand geen moeite doet bij het volgen van de cursus, niet de volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn of haar eigen succes en vervolgens een verzoek van terugbetaling indient. Ik bied ook geen terugbetaling voor het volgende: (1) pogingen om het terugbetalingsbeleid te gebruiken als een manier om af te zien van een bestaande financiële verplichting en/of het betalingsplan dat al aan mij is toegezegd bij het aanmelden voor het programma, en/of (2) verandering van zakelijke richting na aankoop van de cursus.

Een voorbeeld van een situatie waarin ik de aankoop terugbetaal is als je de hele cursus voltooit, je best doet, met mij deelt wat je geleerd hebt en dan een objectief eerlijke reden geeft van waarom je je geld terug wilt. Dit betekent dat ik verwacht dat de volgende documenten en taken zijn voltooid:

Bewijs dat alle worksheets zijn ingevuld.

Een link naar je Instagram handle waar ik bewijs kan terugvinden dat je de lessen naar behoren hebt geïmplementeerd en een poging hebt gedaan om de strategieën toe te passen. Daarnaast ontvang ik graag screenshots van het volgende:

  • Bewijs van de doelgroepanalyse met minimaal vijf reacties uit jouw doelgroep.
  • Instagram Stories die bewijzen dat je probeert om een community te bouwen.
  • Minstens dertig Instagraphics bestaande uit 40% magnetische, 40% educatieve en 20% promotionele content. Zowel het script als de sjablonen van jouw designs in Canva.
  • Screenshots en bewijs dat je moeite hebt gedaan om vragen te stellen wanneer je een uitdaging ervaart tijdens het programma.
  • Een reflectie van in ieder geval één a4-pagina over de top drie lessen waar jij het meest van hebt geleerd en een eerlijke reden waarom je denkt dat het programma niet voor jou heeft gewerkt.
  • Screenshots waarin je aantoont dat je geïnitieerd hebt om recensies over jouw product en/of dienst te ontvangen van klanten.
  • Bewijs van actieve deelname, initiatief en reactievermogen in de besloten InstaBaas studentengemeenschap.
  • Een voortgangspercentage van ten minste 80% binnen het Kajabi-ledenportaal

Disclaimer: Vanwege de digitale aard van mijn programma, bied ik geen restitutie aan diegenen die niet zelf zorgvuldig onderzoek doen om na te gaan of het programma bij hen past. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om mijn salespagina en algemene voorwaarden zorgvuldig door te nemen voor de aankoop, het gebruik of de toegang tot een van mijn producten en online cursussen. InstaBaas Academy is een programma dat is ontworpen om ondernemers te helpen met het bouwen van een community en een expertstatus op Instagram en om ondernemers te helpen met het maken van waardevolle content, zodat ze klanten van hun volgers kunnen maken. Het doel van het programma is altijd gecommuniceerd in mijn marketing, zoals mijn webinars, social media, websites en salespagina’s. Ik bied geen gedeeltelijke terugbetalingen voor mijn programma's en mijn exclusieve bonussen en cursusuitbreidingen kunnen onder geen enkele omstandigheid worden terugbetaald.

Digitaal leesproduct

Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kun je een digitaal boek meteen op een computer, laptop, MacBook, iPad, tablet, smartphone en/of iPhone lezen. Door op ‘Afrekenen' te klikken zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Overige digitale producten (bijvoorbeeld printables, presets)

Dit zijn digitale producten. Na betaling van de bestelling, kun je een digitale producten meteen op een computer, laptop, MacBook, iPad, tablet, smartphone en/of iPhone inzien en gebruiken. Door op ‘Afrekenen' te klikken zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt overige digitale product (met uitzondering van online programma's) dus niet ruilen of annuleren.

Annuleringsbeleid

Coaching (één op één, groepscoaching, mastermind)

 
Als de klant, na 48 uur voordat de coaching sessie/dag plaatsvindt, afzegt wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Als de klant, na 48 uur voordat een afspraak betreffende of rondom de coaching sessie/dag plaatsvindt, afzegt wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Tussentijdse opdrachten op maat tegen geen betaling
Als Eurshanie tussentijdse opdrachten op maat maakt voor de klant en hierover een e-mail stuurt naar de klant, dan moet de e-mail binnen drie dagen geopend worden en de bijbehorende opdrachten binnen maximaal twee weken aangeleverd worden. Gebeurt dit niet dan brengt Eurshanie haar uurtarief voor al het voorbereidingswerk in rekening. Eurshanie’s uurtarief is 99 euro exclusief btw.

Annuleren van tussentijdse opdrachten op maat tegen betaling
Als Eurshanie tussentijdse opdrachten op maat maakt voor de klant tegen betaling en de klant wilt deze annuleren dan dient de klant dit 48 uur voordat de opdracht wordt aangeleverd door Eurshanie, geannuleerd te worden. Gebeurt dit niet dan wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Alle afspraken dienen worden afgezegd per e-mail. Een afspraak afzeggen kan door een mail te sturen aan info@eurshanie.com.

masterclass

4-FIGURES MASTERCLASS

Masterclasses geven heeft mijn inkomen verviervoudigd! Leer hoe je in één dag 4-figures kunt verdienen met een online masterclass.

masterclass

REELS MASTERCLASS

Hoe je sales genereert, online groeit en viral gaat met Reels, zonder uren bezig te zijn met het maken van Reels!

masterclass

4-FIGURES STORIES

Hoe je op een simpele manier 4-figures per maand omzet met Instagram Stories.

MASTERCLASS

JOURNEY TO 20K MONTHS

Hoe je 20K per maand omzet met een ijzersterke strategie!

MASTERCLASS

HOW TO MAKE MONEY EVERYDAY

Welke stappen je nu moet nemen om dagelijks passieve en actieve inkomsten te genereren. This masterclass will blow your mind!

MASTERCLASS

how to manifest 30k months

Jouw 30K maand is dichterbij dan je denkt! In deze masterclass deel ik met je hoe ik 30K maanden manifesteer. Concreet en duidelijk!

MASTERCLASS

4-FIGURES CONTENT

Hoe je 4-figures per maand omzet met een ijzersterke contentstrategie!

MASTERCLASS

BIG MONEY MINDSET

How to attract & manifest money with an abundance mindset!

MASTERCLASS

YOUR FIRST 5K MONTH

Hoe je op een simpele manier binnen één maand 5K omzet! Easier than you think!

MASTERCLASS

Emotional Genius

How to get shit done, make more money and stand in your power with emotional intelligence!

MASTERCLASS

6-FIGURES BRANDING

Hoe jij jezelf op een next level kunt branden, waardoor je jezelf positioneert als een leider, opvalt in jouw industry en mega aantrekkelijk wordt voor droomklanten’.

MASTERCLASS

LET’S MAKE BIG MONEY

In deze masterclass expose ik mijn financial level up plan voor 2023! Waardevol, inzichtelijk en eerlijk!

masterclass

VISIBLE & POWERFUL

Creëer een f*cking krachtige online presence & word aantrekkelijk voor droomklanten!

MASTERCLASS

THE BIG LEVEL UP

How to create a business & life you love by leveling up yourself and your business!

MASTERCLASS

YOUR FIRST 10K MONTH

De exacte strategie van mijn eerste 10K maand. Ik ga je laten zien wat & hoe ik heb verkocht en welke marketingstrategie ik heb toegepast.

MASTERCLASS

100K YEAR BLUEPRINT

In deze masterclass leer je hoe je kunt kalibreren naar het energy level van een 100K jaar.