Retourneren & Annuleringsbeleid

Retourneren

Online programma's

Voor online programma's heb ik een niet goed geld terug garantie. Je kan uiterlijk 14 (veertien) dagen na de start van een online programma (cursussen, masterclasses, online coaching) je deelname kosteloos annuleren.

Annuleren kan door een mail te sturen aan info@eurshanie.com. Indien je al betalingen hebt gedaan, dan zal het geld zo spoedig mogelijk worden gerestitueerd. Wel dien je al het ontvangen cursusmateriaal in te leveren en vervallen eventueel licenties op de door mij verstrekte online programma’s en tools.

Na het termijn van 14 dagen is het niet meer mogelijk om deelname aan een online programma te annuleren en moet je het volledige deelnemersgeld betalen.

Digitaal leesproduct

Dit is een digitaal leesproduct. Na betaling van de bestelling, kun je een digitaal boek meteen op een computer, laptop, MacBook, iPad, tablet, smartphone en/of iPhone lezen. Door op ‘Afrekenen' te klikken zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt een digitaal boek dus niet ruilen of annuleren.

Overige digitale producten (bijvoorbeeld printables, presets)

Dit zijn digitale producten. Na betaling van de bestelling, kun je een digitale producten meteen op een computer, laptop, MacBook, iPad, tablet, smartphone en/of iPhone inzien en gebruiken. Door op ‘Afrekenen' te klikken zie je af van jouw herroepingsrecht en stem je in met directe levering. Je kunt overige digitale product (met uitzondering van online programma's) dus niet ruilen of annuleren.


Annuleringsbeleid

Coaching (één op één, groepscoaching, mastermind)

 
Als de klant, na 48 uur voordat de coaching sessie/dag plaatsvindt, afzegt wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Als de klant, na 48 uur voordat een afspraak betreffende of rondom de coaching sessie/dag plaatsvindt, afzegt wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Tussentijdse opdrachten op maat tegen geen betaling
Als Eurshanie tussentijdse opdrachten op maat maakt voor de klant en hierover een e-mail stuurt naar de klant, dan moet de e-mail binnen drie dagen geopend worden en de bijbehorende opdrachten binnen maximaal twee weken aangeleverd worden. Gebeurt dit niet dan brengt Eurshanie haar uurtarief voor al het voorbereidingswerk in rekening. Eurshanie’s uurtarief is 99 euro exclusief btw.

Annuleren van tussentijdse opdrachten op maat tegen betaling
Als Eurshanie tussentijdse opdrachten op maat maakt voor de klant tegen betaling en de klant wilt deze annuleren dan dient de klant dit 48 uur voordat de opdracht wordt aangeleverd door Eurshanie, geannuleerd te worden. Gebeurt dit niet dan wordt 100% van de afgesproken fee in rekening gebracht.

Alle afspraken dienen worden afgezegd per e-mail. Een afspraak afzeggen kan door een mail te sturen aan info@eurshanie.com.